12 Ağustos 2013 Pazartesi

yeni yerimizde hizmetinizdeyiz

Hayatım çok yoğunlaşmaya başladı. Yaz tatili sürmekte ancak ben adetlerin, seremonilerin ve prosedürlerin içinde bir yumak olmuş akıp gitmekteyim; tatili pek idrak edemedim. Nişanlanmak üzere olduğumu belirtmiştim ve bu işler çok civcivli işler sevgili okur. İnciği cinciği hiç bitmiyor. Annem gibi detaycı ve mükemmeliyetçi bir hatunla birleşince, uzaklara kaçıp nikahı basıp eve dönesi geliyor insanın. Diyorum ama şu anda kafama taş yağabilir; zira Emine Hanım olmadan tek bir halt beceremezdim.

Sizlerle paylaşacağım başka bir husus var bugün sevgili okur.
Ben taşınıyorum.

Aslında tam taşınmıyorum da yazları başka bir blogda kışları başka bir blogda; yaylak kışlak uygulamasını başlatıyorum. Zamanla burada yayınladığım ve çok sevdiğim yazılarımdan orada da paylaşacağım. Ben ki çorap çekmecemle çamaşır çekmecemi bile birbirinden ayrı tutmayı beceremeyen bir insanım; orada yazılarımı farklı sekmelerde biriktireceğim. Böylece eski yazılarım -hepsi benim çocuğum gibiler- ve yeniler aynı anda izlenebilecek. 

Açıkçası yerimi epey yadırgıyorum, bir de Wolkswagen'i hatırlatan soğuk simgesinden hiç hoşlanmıyorum ama oranın da ayrı bir manzarası var şimdi, n'apalım.

Velhasıl yeni adresimiz :
http://kusucusu.wordpress.com/

Bundan kelli beni burada bulamazsanız, öteki eve beklerim. Her zaman beklerim.