29 Mayıs 2012 Salı

igdaş-kettle korelasyonu

Üç tarafı deniz güzel ülkemde her başvurduğun şeyin sonucunu ertesi gün alırmışsın gibi, her talebine talep ettiğin an cevap verilirmiş gibi plan yapıp yaşanmayacağı malum... Ama o öyle mi? İgdaş, gak dediğin anda guk'u yapıştırıveriyor adama! 

Pazar günü terk-i diyar edeceğim için elektrik su kapama gibi kıl tüy işlemlere başladım. 
Dün de doğalgazı kapatma talebinde bulundum. Ve bu sabah itibariyle gaz yok! Breh breh... İmzamın mürekkebi kurumadı be daha. Yemediniz içmediniz sabah olsa da bir koşu gidip saatini mühürlesek mi dediniz?

Sabah şipidiklerimi ayağımı geçirip tırıs tırıs banyoya geçerken, hadi bir de çay suyu koyayım dedim. Gazın kesildiğini idrak etmem için ocağın dört gözüne de çakmak tutmam gerekti. Mantığım almıyordu dün iptal edin deyip bugün gazsız kaldığımı. Daha önce de pek çok kez taşınmış ancak böyle seri bir hizmet anlayışına maruz kalmamıştım.

2012'nin Güngören'inde yaşanan sefalete bak!

Artık bir yumurta bile kıramayacağım. Küçümsediğimiz hazır çorbalar bile şimdi bir hayal. Artık ne varsa kettleda var.

Sokağın başındaki milyoncuya inip mabadıma uygun bir leğen de aldım mı, doya doya çimerim artık içinde. Banyo sorunsalına da bu şekil ananevi metotlarla çözüm getirdikten sonra, gidip kettleda bir yumurta kaynatayım.

3 yorum:

  1. imzanın mürekkebi kurumadan... :)

    gerçekten çok eğlenceli bir girdi olmuş, hem eğlendiriyor, hem de öğretiyor. demek ki taşınmadan önce igdaştan gazı iptal etmek işini en sona bırakmak gerekiyormuş.

    :)

    YanıtlaSil
  2. :)

    takipte olun, elektrik ve su hakkında da başka yerde bulamayacağınız ip uçlarıyla karşınızda olabilirim.

    YanıtlaSil
  3. büyükşehir çalışıyor, nankörsünüz.

    YanıtlaSil

Yorumu olan insanlara bayılırız biz.